Zpět na výpis
Nový rok 2024 je tady!

Nový rok 2024 je tady!

🎉 Nový rok, nový začátek! 🌟 Nechejme hlavu vzhůru a udělejme krok k bezstarostné budoucnosti. Tzv. s čistým stolem, se začíná nejlépe.
Markéta
1. 1. 2024

Každoročně se v lednu hecneme tím, že si dáváme nová předsevzetí. Někdo hubne, druhý chce více cestovat, a někdo třeba touží po novém začátku v pracovním sektoru.

Proto jsem si na poslední den v roce nechala čas na to, abych ukončila rozdělané projekty a od ledna jen začala s tím novým.

Nechme tedy starý rok za námi, a pojďme společně vykročit k lepším zítřkům.

Já se hecla také a od ledna zavádím blog o pojištění. Co v něm najdeš? Rady, můj pohled na různé typy pojištění a zkušenosti z trhu.

Nevím, jak ty, ale já dneska začala s čistkou ohledně financí. Abych nezapomněla, kdy mám výročí u smluv a včas začala vyjednávat lepší podmínky. A to samé doporučuji i tobě.

Kdy je nejlepší řešit kontrolu svých smluv? Určitě ne na poslední chvíli :) Ve většině případů můžeš smlouvu ukončit 6 týdnů před výročním dnem na smlouvě. Já osobně poptávám už 2,5 měsíce předem, ať je prostor na vyjednávání, a je čas se v klidu rozmyslet a porovnat nabídky.

Tak co, pustíš se do toho taky? Přeji ti hlavně krásný a úspěšný rok 2024.

Markét P.